Microwell

Legszélesebb termékkínálat.

Egyedi teljesítmény.

Legalacsonyabb energiafogyasztás.

Köszönjük. Az üzenete sikeresen el lett küldve.

Cégünknél biztosítjuk ügyfeleink elégedettségét.

-kiváló minőségű, személyre szabott szolgáltatásokat kívánunk nyújtani Önnek.

Ezért szükséges engedélyt adni a személyes adatok feldolgozására.

Termékpalettánk

Medence hőszivattyúk - Microwell

Medence hőszivattyúk

A megújuló energiaforrások elvén alapuló Microwell hőszivattyúkat az úszómedencék nagy hatékonyságú vízkezelésére tervezték.

Medence párátlanítók - Microwell

Medence párátlanítók

A kondenzációs elven működve, a DRY medence párátlanítók fejlett és vizuálisan vonzó megoldást jelentenek, hatékony nedvességszabályozásra.

DRY Siren medence párátlanító - Microwell

DRY Siren medence párátlanító

Innovatív medence párátlanító, modern funkciókkal, alacsony energiafelhasználással és wifi szabályozással. Az úszómedencék páratartalmának szabályozására lett tervezve.

Alumínium Padló Rácsok - Microwell

Alumínium Padló Rácsok

A padlórácsok elegáns, réselt bemeneti megoldások a medencecsarnok levegőellátásához. Az ablakok mellett elhelyezve lehetővé teszik a medencecsarnokban a levegő áramlását, légfüggönyt hozva létre, mely megakadályozza a gőz kondenzálódását. Nagyon tartós és korróziómentes alumíniumból készülnek, szimmetrikus, aszimmetrikus és kivehető , változatozatban kaphatóak, különféle felszerelésekkel, például rögzítő sínnel, alépítmény csatornával, diffúzorokkal, sarkokkal, végrészekkel, stb.

Múzeumi párátlanítók - Microwell

Múzeumi párátlanítók

A kompakt kialakítású DRY GALLERY múzeumi párátlanítók csökkentett rezgést és zajszintet biztosítanak, különösen zárt kiállítási környezetben.

Ipari párátlanítók - Microwell

Ipari párátlanítók

A T40 és TE120 sorozatú ipari párátlanítók sokféle környezetben alkalmazhatóak, robusztusak és tartósak, mégis nagyon könnyen kezelhetőek és áthelyezhetőek.

Qmax Tester - Microwell

Qmax Tester

A teljes mértékben hordozható Qmax Tester egyedülálló eszköz a hőszivattyú teljesítményének méréséhez és optimalizálásához, készen állva a medence szakértőinek helyszínbeli segítségére.

Mikroklíma védelme - Microwell

Mikroklíma védelme

Az intelligens medence-védő microLIGHT+ technológia érzékeli és felügyeli a levegőben levő relatív páratartalom szintjét LED-es világító rendszer használatával.

Kiegészítők - Microwell

Kiegészítők

A Microwell a piac legszélesebb kiegészítő tartozékot kínálja

Nem biztos a választásban?
próbálja meg a számológépünket

Calculator - Microwell

Microwell technikai kiválósága

30%
Magasabb teljesítmény
Top technológia

A 2016-ban végzett kutatások és a ISO17025 laboratóriumi termékvizsgálatok lapján különböző gyártók és modellek között, a Microwell termékeket a csúcson helyezték el, és akár 30%-kal megelőzték a többit. Gépeink jobbak, hatékonyabbak és minőségiek.

Okos funkciók

A fejlődés üteme miatt minden Microwell termék folyamatosan fejlődik,hogy elérje az abszolút használhatóság, az intuitív működés, és a kifinomult funkciók lehetősége megfeleljen a legigényesebb követelményeknek és elvárásoknak.

A formatervezésre összpontosítva

Termékeink dizájnja több mint 30 országban ismertek. Sok évi fejlesztés után termékeink több elismerést is kiérdemeltek. Széles gyártási lehetőségeinknek köszönhetően képesek vagyunk összeállítani termékeinket úgy, hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen medence környezetbe.

A termékek legnagyobb kínálata

Az ügyfeleinkkel való szoros kapcsolat alapján a Microwell olyan előnyöket és funkciókat biztosít, amely verhetetlen a piacon. Nemcsak a páratlan árajánlatnak köszönhetően, hanem a márka, a kifinomult dizájn és a kiegészítők széleskörű választéka miatt.

36%
Alacsonyabb fogyasztás
Legnagyobb megtakarítás

Kiváló dizájnjának, élvonalbeli technológiájának és jövőképének köszönhetően a Microwell termékei akár 36%-al kevesebb energiát fogysztanak, mint mások. Termékünk megspórolja a pénzét és segít

"Új lehetőségeket keresünk, új technológiákat fejlesztünk és úttörő termékeket hozunk létre."

Ing. Tibor Kovács
CEO

Díjaink