Microwell

Legszélesebb termékkínálat.

Egyedi teljesítmény.

Legalacsonyabb energiafogyasztás.

Köszönjük. Az üzenete sikeresen el lett küldve.

Cégünknél biztosítjuk ügyfeleink elégedettségét.

-kiváló minőségű, személyre szabott szolgáltatásokat kívánunk nyújtani Önnek.

Ezért szükséges engedélyt adni a személyes adatok feldolgozására.

Termékpalettánk

Medence hőszivattyúk - Microwell

Medence hőszivattyúk

A legmodernebb megújuló energiaforrások elve alapján tervezték a Microwell hőszivattyúkat az úszómedencék nagyfokú vízkezelésére.

Medence párátlanítók - Microwell

Medence párátlanítók

A MICROWELL medence párátlanítók a kondenzációs elven működnek. A DRY jelzéssel ellátott párátlanítók egy fejlett és vizuálisan vonzó megoldást jelentenek, hatékony nedvességszabályozással medencék terében.

DRY Siren medence párátlanító - Microwell

DRY Siren medence párátlanító

A Dry Siren egy innovatív medence párátlanító, modern nagyon sokrétű funkciókkal ellátva, alacsony energiafelhasználással és wifi szabályozással. Az úszómedencék páratartalmának szabályozására tervezték.

Múzeumi párátlanítók - Microwell

Múzeumi párátlanítók

A DRY GALLERY kompakt kialakítású párátlanító csökkenti a rezgést és a zajt, különösen zárt bemutatótermekben.

Ipari párátlanítók - Microwell

Ipari párátlanítók

A T40 és TE120 sorozatú ipari párátlanítók sokféle környezetben alkalmazhatók, robusztusak és tartósak, de nagyon könnyen kezelhetők.

Qmax Tester - Microwell

Qmax Tester

A teljesen hordozható Qmax Tester egyedülálló eszköz a hőszivattyú teljesítményének méréséhez és optimalizálásához, amely készen áll a medence szakértőinek helyszíni segítségére.

Úszómedence védelme - Microwell

Úszómedence védelme

Az intelligens pool-védelmi technológia A microLIGHT + érzékeli és felügyeli a levegőben lévő relatív páratartalom szintjét több LED-es világító rendszer használatával.

Tartozékok - Microwell

Tartozékok

A Microwell a piacon elérhető legszélesebb tartozékkínálatot kínálja

Nem biztos a választásban?
próbálja meg a számológépünket

Calculator - Microwell

Microwell technikai kiválósága

30%
Magasabb teljesítmény
Top technológia

A 2016-ban végzett kutatások és a ISO17025 laboratóriumi termékvizsgálatok lapján különböző gyártók és modellek között, a Microwell termékeket a csúcson helyezték el, és akár 30%-kal megelőzték a többit. Gépeink jobbak, hatékonyabbak és minőségiek.

Okos funkciók

A fejlődés üteme miatt minden Microwell termék folyamatosan fejlődik,hogy elérje az abszolút használhatóság, az intuitív működés, és a kifinomult funkciók lehetősége megfeleljen a legigényesebb követelményeknek és elvárásoknak.

A formatervezésre összpontosítva

Termékeink dizájnja több mint 30 országban ismertek. Sok évi fejlesztés után termékeink több elismerést is kiérdemeltek. Széles gyártási lehetőségeinknek köszönhetően képesek vagyunk összeállítani termékeinket úgy, hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen medence környezetbe.

A termékek legnagyobb kínálata

Az ügyfeleinkkel való szoros kapcsolat alapján a Microwell olyan előnyöket és funkciókat biztosít, amely verhetetlen a piacon. Nemcsak a páratlan árajánlatnak köszönhetően, hanem a márka, a kifinomult dizájn és a kiegészítők széleskörű választéka miatt.

36%
Alacsonyabb fogyasztás
Legnagyobb megtakarítás

Kiváló dizájnjának, élvonalbeli technológiájának és jövőképének köszönhetően a Microwell termékei akár 36%-al kevesebb energiát fogysztanak, mint mások. Termékünk megspórolja a pénzét és segít

"Új lehetőségeket keresünk, új technológiákat fejlesztünk és úttörő termékeket hozunk létre."

Ing. Tibor Kovács
CEO

Díjaink