About us

Rólunk

A Microwell, 1992-ben alakult, és három üzletágból áll. Az ipari mérési megoldások első részlege után 1996-ban alakult ki egy második osztályú klimatizációs részleg. A legfiatalabb és leggyorsabban növekvő divízió specializálódott a párátlanító és fűtési megoldások fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában. A Méréstechnika és Légkondicionálás részlegek széleskörű ismerete és tapasztalata alapján a harmadik részleg 2003-ban alakult, amikor az innovatív, korszerű, megbízható és hatékony termékek piaca érlelődött. A Microwell folyamatosan olyan átfogó termelési létesítménybe fektet be, amelynek saját kutatási és fejlesztési létesítményei, laboratóriumai és vizsgálati létesítményei vannak.

Napjainkban több mint 5000 sikeres projektet kínálunk a medencék, pezsgőfürdők, a szállodai és rekreációs központok, múzeumok, galériák, az egészségügyi intézmények, a halak és a medúzák, valamint a lovak regeneráló létesítményeinek párásítására és fűtésére. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket több mint 30 országba exportáljuk. Mivel az ügyfelek minden országban és minden piacon különböző termékjellemzőket és értékeket keresnek, mindig figyelünk arra, amit ügyfeleink kérnek. A legtöbb termékünk és tartozékaink szoros együttműködésben alakultak ki ügyfeleinkkel.

A Microwell termékek a különböző országokban a fogyasztók számára nyújtanak szolgáltatásokat és értékeket. Sosem akartunk csak egy "boxot" eladni, mindig megoldást kínáltunk. Úgy véljük, hogy a legjobbak vagyunk a különböző modellekben, különböző márkákban és képességekben, teljes rugalmassággal minden egyes alkalmazáshoz és minden egyes ügyfelet előnyben részesítve számos kiegészítésben. Hisszük, hogy nincs úszómedence, szauna vagy pezsgőfürdő, gyógyfürdő vagy szálloda, amelyet a Microwell termékek nem tudtak kiszolgálni.

Termékeink olyan jellemzőket és értékeket képviselnek, amelyeket a különböző országok fogyasztói igényelnek. Soha nem akartunk csak egy dobozt eladni, mindig megoldást adtunk. Hisszük, hogy a legkülönfélébb modelleknél a legkülönfélébb, sok különféle gyártmányuk és opciójuk, a teljes rugalmasság minden egyes alkalmazáshoz és minden egyes vásárló igényeihez képest számos tartozékon keresztül. Hisszük, hogy nincs medence, szauna vagy jacuzzi vagy gyógyfürdő vagy hotel, amelyet a Microwell termékek nem tudtak kiszolgálni.

Közép-Európában a legjobb mérnökök dolgoznak cégünkben. Büszkék vagyunk arra, hogy alkalmazottaink számára személyes növekedési és oktatási programot folytatunk, amely folyamatosan növeli tudásukat és kompetenciáikat. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy minden igényét kielégítjük legyen szó bármiről.

Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon működő négy leányvállalat, valamint több mint 30 országra kiterjedő értékesítési hálózat támogatásával Európa, Oroszország, Törökország, Brazília, Dél-Afrika és a Közel-Kelet ügyfeleit támogatjuk.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk.