Blog (eng)

Microwell Global Conference 2019

investigations

okt. 04, 2019
Microwell Global Conference 2019 | Blog - Microwell

Microwell Global Conference 2019

Pár gondolat az idei ,,MGC 2019´´- ről (Microwell Global Conference), a Microwell vállalat nemzetközi viszonteladói számára, immáron másodjára megrendezésre került konferenciáról.

Ebben az évben a margitszigeti Danubius Grand szállodát választottuk a konferencia helyszínének. Mint kiderült, ez tökéletes választás volt, mivel vendégeinket igazán lenyűgözte a szálloda lélegzetelállító környezete, valamint a magas színvonalú szolgáltatásai.

A rendezvényen vállalatunk nemzetközi üzleti partnerei vettek részt 20 különböző országból, melyek pontosan a következők: Románia, Finnország, Németország, Lengyelország, Spanyolország, Törökország, Ukrajna, Szlovákia, Magyarország, Cseh Köztársaság, Bulgária, Horvátország, Lettország, Észtország, Ciprus, Katar, Svájc, Olaszország, Jordánia és USA.

Célunk ismét az volt, hogy lehetőséget adjunk az üzleti partnereinknek, valamint a Microwell vállalat képviselőinek egy új személyes találkozására, hogy ily módon megoszthassuk egymással a legfrissebb szakmai információkat termékeinkről, szolgáltatásainkról, valamint az iparág különböző híreit, érdekességeit.

A szakembereink által elhangzott számos prezentáció vállalatunk minden szegmensét érintette, azaz a termékgyártást, marketinget, értékesítést, termékfejlesztést es külkereskedelmet.

A konferencia résztvevői lehetőséget kaptak arra, hogy elbeszélgessenek mérnökeinkkel és üzleti képviselőinkkel, és igy bármilyen kérdést megvitassanak. Kiállított termékeinket a helyszínen is kipróbálhatták.

A széles körű uszoda -technikai termékeink és azok alkalmazási módjainak megtekintése mellett partnereinknek bemutattuk az új R32 hőszivattyúinkat (on/off es inverter), a DRY SIREN második generációját, a DRY800 / 1200 Wave facelift -et, és még sok más újdonságot.

A nagyon szép korai őszi időjárás kedvezett a délutáni programjainknak, beleértve a dunai hajókirándulást, a budapesti vacsorával egybekötött városnézést és a hosszú sétákat Margitszigeten. Vendégeink szabad idejükben kiélvezhették a hotel wellness szolgáltatásait és a környezet nyújtotta kinti sport - és edzés lehetőségeket.

Nagyon örülünk, hogy minden meghívott partnerünk elégedetten és nagyon jó hangulatban távozott a konferencia után, sok hasznos és fontos információ birtokában termékeinkről, azok alkalmazásairól és egyéb szolgáltatásainkról, amelyek remélhetőleg segítségükre lesznek jövőbeli üzleti sikereik elérésénél.Vissza