Díjak — Párátlanítás — Microwell párátlanító, páramentesítő és hőszivattyú berendezések

 
 
 

2015

Díjak

Elismerések: Konferencia Meaco, UK

Az Egyesült Királyságban a Nemzetközi MEACO konferencia, 2015-ban került megrendezésre. A Konferencia célja az volt, hogy támogassa a Nemzetközi piacokon való marketing tevékenységeket, háztartási és ipari páramentesítők terén. A Microwell Anyacégünk is mint régi üzleti Partner, meghívást kapott a MEACO konferenciára.

 

Ocenenia pre Microwell

V uplynulých rokoch spoločnosť Microwell získala úspech nielen medzi klientmi a zákazníkmi v 25 krajinách sveta, ale uznanie vyjadrila aj odborná verejnosť . Všetky nižšie uvedené ocenenia sú považované za prejavenie nepretržitej dôvery a oddanosti k inováciám a skutočným hodnotám.

Radi vyvíjame lepšie výrobky pre ľudí.

 

2014

 

Az év terméke díj: Aquatherm Nitra

Az Aquatherm Nitra (Nemzetközi kiállításon) 2014-ben elsősorban a fűtés, szellőzés, légkondicionálás, környezetvédelmi mérnöki és környezettechnológiai kiállításán a Microwell, medence fűtő-hűtő hőszivattyúk: HP1200 Compact Premium / 12kW elnyerték az Év Terméke díját. A folyamatos fejlesztéseknek és a kiváló minőségnek köszönhetően, harmadszor is elnyertük a legjobb termék díját!

HP1200 Compact Premium
Medence fűtő-hűtő hőszivattyú

 

Elismerő oklevél

CONECO Bratislava

 
A Szlovákiai CONECO 2014-es Nemzetközi kiállításán, Hűtés és légkondicionálás Mérnöki Egyesületének külön elismerésének, díját a MICROWELL DRY-500DUCT légcsatornás uszodai párátlanító berendezés kapta, amely rendkívüli elismerésnek számít a saját gyártású termékek terén.
Microwell DRY 500 DUCT
Légcsatornás medence párátlanító
 

2013

Díjak

Elismerések: Konferencia Meaco, UK

Az Egyesült Királyságban a Nemzetközi MEACO konferencia, 2013-ban került megrendezésre. A Konferencia célja az volt, hogy támogassa a Nemzetközi piacokon való marketing tevékenységeket, háztartási és ipari páramentesítők terén. A Microwell Anyacégünk is mint régi üzleti Partner, meghívást kapott a MEACO konferenciára.

 

Az év terméke díj

Elismerések: Aquatherm Nitra

A Nemzetközi AQUATHERM Nitra, kiállításon a legjobb termékek terén a Microwell DRY 500 Metal típusú páramentesítőnk és kiegészítői 2013-ban ismételten az Év Terméke díját nyerték el. Így méltán lehetünk Büszkék a Nemzetközileg is magas szinten elismert kiállításon elnyert minőségi és fejlesztési díjainkra.
Microwell DRY 500 METAL
 

2005

Az év terméke díj: Aquatherm Nitra   


 
A Nemzetközi   AQUATHERM Nitra, évente megrendezett kiállításán a legjobb termékek terén a Microwell DRY-500 Metal típusú páramentesítőnk  2005-ben az Év Terméke díját nyerte el.
 
 Microwell DRY 500 METAL
 
 
 
A magas páratartalom már nem gond